Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Chance GPTH Tour Srl

Angajati
5-10
Adresa
850, Tatarani, judet Prahova
Pagina web
gphotel.ro

Descrierea firmei

Construit la finele anului 2011, GP Hotel este cea mai moderna constructie din Ploiesti. Intr-o atmosfera ce imbina eleganta cu rafinamentul vremurilor noastre GP Hotel si-a castigat remunele de-a lungul timpului fiind considerat un nou punct de reper al orasului Ploiesti.

GP Hotel este amplasat pe artera principala a Municipiului Ploiesti, la doar 200 m de Hipodromul din Ploiesti si dupa baza sportiva Green Arena, astfel incat sa va bucurati de ritmul si magia orasului. Locatia garanteaza accesul rapid la majoritatea obiectivelor si atractiilor  din orasul Ploiesti.

Punem la dispozitia clientilor si al oaspetilor lor 19 de camere, 12 twin si 7 duble, complet mobilate si utilate, 60 de locuri in restaurant, 25 de locuri in sala de conferinte.

De asemenea, avem o paleta de servicii si facilitati mai mult decat bogata: receptie 24/7, camera nefumatori, camera fumatori, camera bagaje, acces card, grup sanitar individual, televizor LCD, aer conditionat, internet wireless, linie telefonica internationala, minibar, produse de ingrijire personala, spalatorie, curatatorie chimica, servicii de calcat imbracaminte, fax, copiator, parcare clienti.

Joburile firmei

Receptioner hotel
Ploiesti
28-03-2017
Axello