Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Certo Srl.

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Street 1 decembrie, Nr.102, Horezu, judet Valcea
Pagina web
www.certobeldecor.ro

Descrierea firmei

Firma va ofera o gama larga de cadouri, decoratiuni antiques-deco, obiecte pentru ocazii, decoratiuni pentru casa si gradina, obiecte decorative pentru amenajari interioare si exterioare, mobila si mobilier de arta, antichitati si replici ale acestora, ceramica italiana, decoratiuni pentru birou, obiecte pentru amenajari rustice, crame, vile, cabane, obiecte cu patina antica, obiecte pentru o atmosfera romantica,decoratiuni cu tema marina.

Toate obiectele sant importate de noi din toata Europa fara intermediari.De precizat ca acest site functioneaza ca site de prezentare si nu ca magazin online.Ne rezervam dreptul de a onora comenzile in functie de programul de derulare al importurilor, diferit de la tara la tara.

O parte din produse pot fi gasite la magazinul firmei din Horezu, str. Tudor Vladimirescu.

Nu toate produsele comercializate de firma noastra sant listate online deaorece avem noutati in fiecare luna.Facem eforturi de a va informa corect despre oferta noastra. Va invitam 7 zile din 7 la magazinul de prezentare din Horezu pentru o imagine de ansamblu si o comanda personalizata adaptata dorintelor dvs. Comenzile online sant centralizate si onorate in masura stocului disponibil.

Pentru produsele care nu sant pe stoc termenul de livrare este de aproximativ 30 zile lucratoare.

Expeditia se face numai prin Fan Courier si este platita de client in conditiile in care trimiteti adresa exacta si numarul de telefon la care puteti fi contactat.

Axello