Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Centrul Rezidential Pentru Persoane Varstnice Amalia si Sef Rabin Dr. Moses Rosen

Angajati
51-100
Adresa
Str. Jimbolia, Nr.105, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.caminulrosen.ro

Descrierea firmei

Centrul rezidential pentru persoane varstnice "Amalia si Sef Rabin Dr. Moses Rosen" este cel mai mare centru pentru persoane varstnice din Bucuresti si Sudul Romaniei, cu o capacitate de 164 de locuri ofera servicii de ingrijire si asistenta varstnici la cele mai inalte standarde de calitate.

Misiunea Centrului rezidential pentru persoane varstnice "Amalia si sef Rabin Dr. Moses Rosen" este de a oferi asistenta sociala si medicala de inalta calitate pentru a spori bunastarea seniorilor nostri, asa cum o facem inca din 1979.

Spatiul fizic-locativ, dar in egala masura si atmosfera familiala, sunt concepute pentru a veni in intampinarea nevoilor persoanelor varstnice:
- Asistenta sociala
- Asistenta psihologica
- Kineto si fizioterapie
- Asistenta medicala
- Programe ocupationale si de socializare in cadrul Clubului de Ergoterapie si Creatie pentru "imbatranire activa".
- Programe derulate cu participarea unor tineri voluntari actori, regizori, coregrafi, muzicieni, fotografi (meloterapie, terapie prin miscare si dans).

Bucatarie ocupationala, spatii pentru aniversari sau evenimente sociale, sala pentru vizitatori, sala de mese, bibloteca si sala de calculatoare, special amenajate pentru a asigura accesibilitatea si a oferi comfort locativ.

Rosabeth Moss Kanter spunea: "O viziune nu este doar o imagine a ceea ce poate fi, ci un apel catre sinele nostru mai bun, o chemare pentru a deveni mai mult". Pornind de la acest motto, ne-am definit atitudinea fata de beneficiari:
- Promovarea unui mod de trai sanatos pentru seniorii nostri
Furnizarea de resurse excelente si accesibile care imbunatatesc calitatea vietii pentru persoanele in varsta si apartinatorii acestora.
- Imbunatatirea continua a serviciilor furnizate pentru seniori.

Ca raspuns la nevoile in schimbare ale societatii prin elaborarea si implementarea unor programe de reintegrare pentru seniorii fragili si in situatii speciale.
- Imbunatatirea continua a serviciilor furnizate.

Joburile firmei

Infirmiera ingrijire batrani
Bucuresti
10-05-2017
Asistenta medicala camin de batrani
Bucuresti
10-05-2017
Axello