Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Centrul European De Despagubiri

Angajati
peste 1000
Adresa
Str. Rusciorului, Nr. 28, Sibiu, judet Sibiu
Pagina web
https://sites.google.com/view/despagubiri-accidente-rutiere

Descrierea firmei

Centrul European de Despagubiri SRL (CEDE) este una dintre cele mai mari firme din Romania care ajuta persoanele vatamate corporal in urma accidentelor rutiere, dar si a apropiatiilor acestora, sa primeasca despagubirea cuvenita de la societatile de asigurari.

CEDE a fost infiintata in Noiembrie 2012 si activeaza pe piata romaneasca din Februarie 2013. In momentul de fata avem deja cateva sute de agenti recrutati pe tot teritoriul Romaniei, care datorita profesionalismului lor in conducerea cazurilor au reusit sa stranga zeci de cazuri importante.  

EUCO S.A. Polonia, firma mama a societatii noastre, cu sediul central in Legnica din Polonia este una dintre cele mai puternice firme din Europa, care asigura consultanta juridica si financiara persoanelor pagubite in accidente, dar si a apropiatiilor acestora, pentru a isi recupera dauna si alte privilegii dovedite in urma daunei.

Firma a luat fiinta acum 8 ani si a devenit in cel mai scurt timp una dintre cele mai puternice firme pe piata poloneza avand in prezent peste 30.000 de agenti si 170.000 de cazuri. EUCO fiind o firma cu un potential de dezvoltare foarte vast, detine filiale in Cehia, Slovacia, Ungaria si in prezent si in Romania. Detine propriul birou de avocatura, iar din 2010 este cotata la Bursa de Valori din Varsovia.

Participam activ si in evenimentele caritabile. Sustinem neconditionat propria fundatie - EUCO Copiilor dar si Marea Orchestra Caritabila de Craciun (MOCC).

Ce ne reprezinta
RESPECTUL
Cu toate ca volumul cazurilor administrate este semnificativ, datorita organizarii eficiente a muncii, tratam cu respectul cuvenit fiecare persoana pe care o servim. Lucram impreuna cu oameni si pentru oameni.

GRIJA
Scopul nostru cel mai important este sa oferim ajutorul persoanelor vatamate corporal in urma accidentelor rutiere si sa avem grija ca despagubirea pentru suferinta cauzata sa fie cat mai mare posibila.

PROFESIONALISM
Cazurile puse la dispozitia noastra sunt administrate de catre o echipa aleasa de specialisti apartinand celui mai bun birou de avocatura in colaborare cu firma noastra. Experienta noastra, dobandita de asemenea si pe piata internationala, ne-a invatat ca negocierile eficiente cu societatile de asigurari sunt deseori suficiente pentru a mari valoarea sumelor platite pentru despagubire chiar cu cateva mii de procente fata de suma initial propusa de societatea de asigurari. In cazurile in care negocierile nu sunt suficiente, avocatii nostri indruma cazurile in instanta, pentru a putea dobandi cele mai convenabile sentinte pentru partea vatamata.

Misiunea si viziunea noastra
Oferim servicii de cea mai inalta calitate, urmarind exclusiv binele clientului.
Misiunea noastra este sa putem ajuta atat din punct de vedere juridic cat si financiar persoanele, care au avut de suferit in urma accidentelor rutieriere. Putem duce la indeplinire acest lucru prin obtinerea celor mai mari despagubiri de la societatile de asigurari din tara si de peste hotare.

Axello