Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Centrul European de Despagubiri

Angajati
peste 1000
Adresa
Splaiul Unirii, nr.4, bl.B3, et.3, birou 3.2, sect.4, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.cede.ro

Descrierea firmei

Centrul European de Despagubiri SRL (CEDE) este una dintre cele mai mari firme din Romania care ajuta persoanele vatamate corporal in urma accidentelor rutiere, dar si a apropiatiilor acestora, sa primeasca despagubirea cuvenita de la societatile de asigurari.

CEDE a fost infiintata in Noiembrie 2012 si activeaza pe piata romaneasca din Februarie 2013. In momentul de fata avem deja cateva sute de agenti recrutati pe tot teritoriul Romaniei, care datorita profesionalismului lor in conducerea cazurilor au reusit sa stranga zeci de cazuri importante.                                                                

EUCO S.A. Polonia, firma mama a societatii noastre, cu sediul central in Legnica din Polonia este una dintre cele mai puternice firme din Europa, care asigura consultanta juridica si financiara persoanelor pagubite in accidente, dar si a apropiatiilor acestora, pentru a asi recupera dauna si alte privilegii dovedite in urma daunei.

Firma a luat fiinta acum 8 ani si a devenit in cel mai scurt timp una dintre cele mai puternice firme pe piata poloneza avand in prezent peste 17.000 de agenti si 80.000 de cazuri.

EUCO fiind o firma cu un potential de dezvoltare foarte vast, detine filiale in Cehia, Slovacia, Ungaria si in prezent si in Romania. Detine propriul birou de avocatura, iar din 2010 este cotata la Bursa de Valori din Varsovia.

Joburile firmei Puteti trimite CV-ul si la anunturile de mai jos:

Consilier despagubiri Agent/Manager
Toate orasele
06-10-2019
Axello