Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Centrul Cultural De Limba Engleza Shakespeare

Angajati
5-10
Adresa
Str. Eufrosin Poteca, Nr. 42A, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.shakespeare-school.ro

Descrierea firmei

Fondata in anul 2002, Shakespeare School a avut o evolutie remarcabila, reusind sa se diferentieze de celelalte scoli deja existente pe piata prin profesionalismul serviciilor oferite si printr-o altfel de abordare a predarii limbilor straine.

Shakespeare School- in top 3 al companiilor de servicii educationale din sectorul 2, conform "Camerei de Comert si Industrie" si membru al "Asociatiei Romane pentru Servicii Lingvistice de Calitate".

Suntem un centru privat de limbi straine de marime medie, destul de mare incat sa ofere o diversitate de cursuri pentru toate nivelurile.

Noi nu facem parte dintr-o franciza sau un lant de scoli, ceea ce ne permite o abordare mult mai personala a angajatilor, oferind fiecaruia in parte o atentie individuala.

Intr-o vila construita in stil englezesc, cu sali primitoare ( dotate cu TV, video, DVD player, casetofon, white-board ) am reusit sa creem un cadru de lucru dinamic si participativ, in care cursantii sunt puternic motivati pentru invatarea unei limbi straine, prin lucrul in grupe sau in perechi.

Pentru o eficienta maxima, numarul de cursanti in grupa este de 5 maxim 10 .

Secretul succesului nostru? Entuziasm, calitate, flexibilitate si inovatie!

Joburile firmei

Profesor limba engleza la Shakespeare School
Bucuresti
05-04-2016
Secretara centru limbi straine
Bucuresti
24-06-2009
Trainer limba engleza
Bucuresti
24-06-2009
Axello