Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Centru Medical, Estetica & Spa Medical

Angajati
5-10
Adresa
Str. Infratirii, Nr. 11/A, Oradea, judet Bihor
Pagina web
www.arboradamedical.com

Descrierea firmei

Centrul Medical Arborada este un centru specializat in: diagnosticul si tratamentul bolilor respiratorii, imagistica medicala, laserterapie, estetica si SPA medical, (liftig, remodelare), terapii complementare .

Cabinetul este dotat cu aparatura moderna de diagnostic endoscopic intrabrosic-brohofibroscopie video asistata, probe functionale respiratorii, EKG, Pulsoximetrie si dozarea saturatie cu oxigen a tesuturilor. Contributia noastra in lupta cu cancerul este concretizata in folosirea metodelor de diagnostic care sa permita depistarea in stadii incipiente a bolilor pulmonare, deoarece DEPISTAREA PRECOCE SALVEAZA VIETI !

Bronhoscopia: in diagnosticul leziunilor incipiente interne la nivelul mucoasei ce acopera arborele bronsic.
Ecografia si termografia in depistarea cancerului mamar.

Oferim investigatii imagistice de termografie medicala computerizata si ultrasonografie. Ecografie generala si de organ, ecografie mamara si musculo-scheletala. Efectuam tratamente laser non invazive si terapii alternative. De asemenea centrul nostru ofera si tratamente de reintinerire faciala si remodelare corporala.

Laser - terapia non invaziva (low level light therapy): are efecte benefice de lunga durata si grabeste vindecarea restabilind oxigenarea si refacerea tesuturilor dovedita stiintific prin multiple studii medicale. Este eficienta in anumite afectiuni rebele la tratamentul medicamentos sau in cazul in care pacientul dezvolta alergii la anumite medicamente (antibiotice sau antiinflamatorii) fiind o varianta terapeutica non toxica.

Se aplica in boli cronice, recidivante in sfera ORL (sinusita, otitaetc) chiar si dependenta de picaturi, vertij (ameteli), afectiuni reumatismale osteoarticulare (artroze articulare, scolioze vertebrale, discartroze,hernii de disc sindroame radiculare de iritatie ale nervilor spinali, pinteni calcaneeni, calcificari periarticulare, etc.).

Terapii alternative: reflexoterapie, drenaj limfatic, masaj terapeutic, somatic, shiatsu, masaj de stimulare bioenergetica.

In cadrul procedurilor de estetica si SPA medical efectuam: lifting facial nonchirurgical, biorevolumetrie faciala cu acid hialuronic, tratamente cu plasma bogata in trombocite pentru lifting facial si cicatrici postacneice (terapia vampir), mezoterapie injectabila si virtuala in depozitele adipoase, radiofrecventa bi tri si octopolara, rejuvenare IPL, eliminare tatuaje nedorite, inchidere venectazii (vase ("sparte"), electroterapie, masaj, terapii SPA, remodelare corporala fara bisturiu (cavitatie, radio-frecventa, cu vacuum, mezoterapie injectabila si virtuala), detoxifiere SPA, tratament reducere vergeturi.

Lifting cu fire bioresorbabile atat facial cat si corporal (fire PDO) de lunga durata.

In cadrul procedurilor de estetica am introdus si conceptul de tatuaj medical sau de corectare, de camuflaj, acoperire cicatrici, corectare defecte cutanate. Eliminare tatuaje nedorite cu laser Nd Yag.

Mai multe detalii pe site www.arboradamedical.com

Axello