Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Catoma Property Invest

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Calea Floreasca, Nr. 79, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Catoma Propert Invest a fost fondata de 2 parteneri cu o larga experinta in domeniul imobiliar si juridic, care impreuna cu echipa de brokeri imobiliari, sunt ceea ce un client prudent cauta: un partener de incredere in tranzactiile imobiliare.

Catoma Property Invest pune la dispozitia clientilor servicii profesioniste in domeniul imobiliar, de la consultanta si evaluarea proprietatii pana la asistenta juridica si informarea corespunzatoare a clientului.

Echipa noastra pune accent pe identificarea nevoilor si dorintelor clientilor, ulterior propunand oferte clare si solutii concrete. Incercam sa creem o relatie profesionala care are la baza increderea, intrucat este important sa fie cunoscut potentialul de achizitie al clientului, motivarea si calificarea acestuia de a cumpara sau inchiria un imobil.

Catoma Property Invest sustine educarea pietei imobiliare, printr-un mod de lucru profesionist, prin urmare suntem un jucator activ care sustine reprezentarea exclusiva oferind argumente solide care vor avea ca finalitate rezultatul dorit intr-un timp scurt.

Joburile firmei

Broker imobiliar
Bucuresti
17-04-2018
Asistent Manager / Secretariat
Bucuresti
01-02-2018
Real Estate Consultant
Bucuresti
09-01-2018
Real Estate Broker
Bucuresti
19-12-2017
Axello