Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Casa Fierului

Angajati
5-10
Adresa
Strada Intrarea Energiei, Nr. 1, Comuna Copaceni, judet Ilfov
Pagina web
www.casafierului.ro

Descrierea firmei

Casa Fierului - seriozitate si angajament

Firma executa aplicatii din fier forjat si structuri metalice.

Oferim servicii de proiectare, executie, transport si montaj pentru o gama larga de structuri metalice, in principal din fier forjat: porti glisante si batante, panouri de gard, balustrade pentru balcon, balustrade pentru scara, grilaje pentru ferestre si usi, copertine, diverse aplicatii din fier forjat.
Ca noutate, am dezvoltat un atelier pentru realizarea de vitralii. Acestea sunt executate in stil clasic din piese de sticla colorata in masa de culori diverse, montate intr-o retea de plumb.

Doriti sa aflati costul lucrarii ce va intereseaza?

Nimic mai simplu. Putem sa proiectam un model integrat in designul dorit de dumneavoastra, sa alegeti unul din galeria noastra de produse sau, in cazul in care deja aveti un model, sa ni-l trimite-ti pe adresa noastra de e-mail.

Reprezentantul nostru se va deplasa la dumneavoastra pentru a face masuratorile iar oferta noastra de pret va va fi trimisa luand in calcul materialele si finisajele alese de dumneavoastra.

Profile si elemente forjate

Producem profile forjate de diverse tipodimensiuni precum tevi amprentate, bare amprentate si rasucite, platbande amprentate si rasucite si spirale ornamentale.

Pentru mai multe informatii nu trebuie decat se ne contactati, iar raspunsul nostru va ajunge la dumneavoastra imediat.

Axello