Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Carmatrox Industrie Top Srl

Angajati
5-10
Adresa
Calea Dragasani, Nr. 34, Smeura, Mosoaia, judet Arges
Pagina web
-

Descrierea firmei

Carmatrox Industrie Top a fost infiintata avand ca scop activitatea de productie si distributie materii prime si produse finite in domeniul maselor plastice.

Activitatea a demarat in 2013 cu furnizarea de materii prime pentru industria prelucratoare a maselor plastice si cauciucului.

Principalul atu a fost experienta in domeniul achizitiilor de materii prime pentru industria auto a echipei de conducere si dezvoltarea unui portofoliu de furnizori cu un raport bun pret-calitate si capacitate.

Urmare a consolidarii unor bune relatii cu producatori din domeniu, firma Carmatrox a trecut la extinderea activitatii prin distributia de produse finite din plastic, carton si altor produse.

Pentru dezvoltarea si derularea acestei activitati a fost incheiat un contract de consultanta incepand cu data de 1 iunie 2014.

Produsele distribuite in acest moment de Carmatrox din gama existenta la producatorii a�� parteneri sunt:
*folie si ambalaje flexibile din plastic
*ambalaje din carton
*produse chimice diverse

Cifra de afaceri realizata prin comercializarea ambalajelor din plastic si carton de la inceperea acestei activitati este de aprox. 66.000 euro. Sunt deja semnate contracte in valoare totala anuala de aprox. 164.636 euro, si discutii cu alti clienti potentiali pentru o cifra de afaceri anuala de aprox. 340.000 euro.

2. DIRECTII DE DEZVOLTARE

CARMATROX INDUSTRIE TOP SRL are in vedere in urmatorul an extinderea activitatii sale actuale de distributie dar si demararea activitatii de productie prelucrare mase plastice.

Oportunitatile de piata, limitarile tehnologice ale partenerilor nostri actuali precum si nevoia de rentabilizare a activitatii recomanda dezvoltarea activitatii de productie proprie.

Aceasta se va face in principal prin achizitia unui extruder multistrat si a echipamentelor auxiliare pentru productia de ambalaje flexibile, dar si prin executia in subcontractare a unor recipienti suflati.

Joburile firmei

Operator mase plastice
Pitesti
15-05-2016
Reprezentant vanzari
Pitesti
28-04-2015
Axello