Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Cardan Expert

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Lacramioarei, nr. 39, Bucuresti Sector 3, judet Bucuresti
Pagina web
http://www.cardanexpert.ro

Descrierea firmei

Executam lucrari de reparatii cardane auto si utilaje, la cele mai inalte standarde calitative. Reparatia cardanelor se face prin inlocuirea totala a elementelor defecte cu piese originale.

Cand operatiunea de servisari cardane necesita ca piesele sa fie asamblate prin sudura, elementele defecte sunt taiate si inlocuite. Piesele vechi nu se reconditioneaza.

Cardanele reparate beneficiaza de garantie fara limita de kilometri (timp de 6 luni). Termenul de executie pentru operatiunea de reparatii cardane este de maxim 48 de ore (in zilele lucratoare, calculate din momentul receptionarii cardanului), in cazul in care nu apar situatii neprevazute.

Lucrarile de reparatii cardane se vor efectua in ordinea receptionarii lor si nu se vor abate de la aceasta regula. Toate piesele au calitate OE avand siguranta si garantia ca la noi va puteti procura intotdeauna piesele de care aveti nevoie la cele mai avantajoase preturi. Aparatura folosita pentru reparatii cardane este de ultima generatie. In cazul unui cardan reparat pretul nu depaseste in general 50 % din valoarea cardanului nou la o calitate echivalenta.

Dupa reparatia cardanelor se efectueaza echilibrarea dinamica pentru o perfecta functionare in conditii de rulaj. In atelierul nostru se pot repara caradane pentru autoturisme, autoutilitare, camioane, vehicule off-road , masini agricole, aplicatii industriale.

Axello