Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Candela Criscom Srl.

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Tudor Vladimirescu, Nr. G164, Parter, Zalau, judet Salaj
Pagina web
www.candelacriscom.bizoo.ro; www.facebook.com/CandelaZalau

Descrierea firmei

Dragi clienti, cu drag si pretuire va stam aproape in dorintele si cererile lansate telefonic sau pe site-ul nostru in fiecare zi de luni pana sambata intre orele 9-18.

Mentionam ca important faptul ca Magaiznul nostru functioneaza si fizic, asadar dinamica stocului de produse este fluctuanta si diversa, de aceea venim in intampinare dumneavoastra cu rugamintea de a intelege eventualele modificari privind disponibilitatea sau indisponibilitatea produselor.

Pentru comenzi urgente va rugam sa nu ezitati si sa ne contactati telefonic,iar in cel mai scurt timp vom avea in grija pregatirea produselor dorite.

Din suflet va multumim ca sunteti alaturi de noi !

Candela este o echipa de buni crestini ortodocsi, uniti prin pasiunea pentru arta crestina si prin dorinta de a oferi celor din jur bucuria intalnirii cu valorile Ortodoxiei.

Pentru ca toate acestea sa capete contur, ne-am indreptat atentia catre tari cu o veche traditie in arta bisericeasca, Grecia, Rusia, Serbia, Polonia, Italia, etc unde am inceput sa cautam ateliere si mesteri priceputi. De atunci ii avem alaturi pe cei mai valorosi

Livrarea produselor se realizeaza prin Posta Romana sau Curier la cerere!

Nu uitati sa ne accesati contul de Facebook:
http://www.facebook.com/CandelaZalau

Pentru detalii sau comenzi rapide, apelati la numerele de telefon afisate mai jos:

0748 900 180(Orange )
0745 147 364 (Orange)
0745 147 365(Orange)

Axello