Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Caldor Industrial Heating Systems Srl

Angajati
5-10
Adresa
Strada Sfantu Gheorghe, Nr. 20, Pantelimon, judet Ilfov
Pagina web
www.caldorheat.com

Descrierea firmei

Caldor Industrial Heating Systems Srl, expert in echipamente de incalzire industriala, are o misiune simpla si clara: proiectarea, productia si vanzarea sistemelor de incalzire electrica (rezistente electrice) de diferite dimensiuni si tipuri.

Expertiza noastra in domeniu ne permite sa oferim un pachet complet de solutii potrivite tehnologiei de incalzire electrica si ne straduim continuu sa imbunatatim produsele noastre, pentru a atinge cele mai inalte standarde ale calitatii.

Produsele din portofoliul CALDOR INDUSTRIAL HEATING SYSTEMS sunt utilizate in toate sectoarele industriale in care caldura joaca un rol in procesul de productie. Acestea pot fi adaptate la nevoile specifice ale clientilor, principalele avantaje fiind imbunatatirea semnificativa a productivitatii si cresterea eficientei proceselor de productie.

CALDOR INDUSTRIAL HEATING SYSTEMS a patruns pe piata din Romania in anul 2016 si isi desfasoara activitatea in Bucuresti si Ilfov.
Toate produsele noastre sunt fabricare in Romania, respectand 100% standardele Europene de calitate. Procesele de fabricatie au la baza cea mai moderna tehnologie industriala, sunt certificate si sunt supuse verificarilor periodice.

Axello