Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Cabinet Expert Contabil, Consultant Fiscal Bercea Camelia

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Alexandru Vlahuta, Nr. 63, Bl. 139, Sc. D, Parter, Brasov, judet Brasov
Pagina web
www.expcontfisc.aaz.ro

Descrierea firmei

Ai infiintat o firma noua si ai nevoie de un contabil?
Esti nemultumit de contabilul tau?
Doresti un contabil care sa fie sfatuitorul si "avocatul" tau in problemele financiare, fiscale, economice?

Cabinet Expert Contabil si Consultant Fiscal Ec. Bercea Camelia are o vechime de peste 10 ani in activitatea de servicii de contabilitate completa, consultanta contabila si financiara in 70% din activitatile existente pe piata romaneasca: prestari servicii, productie, lucrari-montaj si constructii, import si distributie, investitii imobiliare, agricultura.

Sunt absolvent de studii superioare tehnice si economice, membru C.E.C.C.A.R. din anul 2000 si membru al Camerei Consultantilor Fiscali din anul 2007.

Obiectivul principal al cabinetului il reprezinta gasirea celor mai bune solutii la problemele clientilor sai, sprijin si asistenta pentru dezvoltarea si punerea in practica a unor noi concepte tinand seama de capcanele si rigiditatea legislatiei.

“Alegerea unui contabil este o provocare care trebuie tratata cu toata atentia. Aceasta pentru ca odata ales, contabilul va deveni persoana dumneavoastra de incredere, care va afla mai multe informatii confidentiale despre afacere decat avocatul, copiii sau sotia (sotul). Contabilul este cel care citeste facturile de cumparare, cunoaste adaosurile de vanzare, studiaza contractele cu partenerii, stie cu cat ati premiat fiecare angajat in parte si afla detalii despre proiectele dumneavoastra de investitii.”

Este sfatuitorul si “avocatul” Dvs. in probleme financiare, fiscale, economice.

Acestea sunt doar cateva motive pentru care sigur veti dori sa gasiti un contabil bun.

De ce un cabinet individual de contabilitate? Cei care opteaza pentru serviciile unei mari firme, risca sa se intalneasca cu managerul cel mult o data pe an, la semnarea contractului, dupa care va fi cedat unui contabil mai putin experimentat.

Este timpul sa renuntati la serviciile amatorilor in domeniul contabilitatii si sa apelati la un profesionist acum, pana nu este prea tarziu !

Axello