Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Cabinet De Avocat Tone Silviu-marian

Angajati
5-10
Adresa
Sos. Pantelimon, Nr.117, Bl. 206, Sc. A, Et. 7, Ap. 28, Sector 2, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Despre noi

Desi nou aparut pe piata de profil juridic din tara, Cabinetul de Avocat Tone Silviu-Marian s-a impus cu succes pe aceasta piata de profil juridic, pe de o parte datorita profesionalismului personalului angrenat in cadrul cabinetului ( colaboratori ai titularului de cabinet ) precum¬ ¬ ¬ ¬ ¬ ¬ ¬ ¬ si datorita succesului repurtat de cabinet in diversele actiuni sau demersuri intreprinse in interesul clientilor care au apelat la serviciile noastre, servicii oferite la onorarii cu mult sub ceea ce exista la acest moment pe piata de profil juridic.

Cabinetul de Avocat Tone Silviu-Marian a pus accentul pe interesul clientilor si a urmarit ca acestia din urma sa fie multumiti pe deplin de serviciile oferite de cabinet.
De asemenea, Cabinetul de Avocat Tone Silviu-Marian, in sprijinul clientilor din portofoliu, cat si a viitorilor clienti a creat serviciul pe baza de abonament lunar impartite in doua pachete Pachetul Silver si Pachetul Gold, pachete care raspund celor mai mari exigente.

Cele doua tipuri de pachete pe baza de abonament pot fi adaptate in functie de nevoile si profilul fiecarui client persoana fizica, precum si persoanelor juridice de drept privat si public.

Joburile firmei

Avocat Reprezentant teritorial
Toate orasele
25-12-2012
Agenti
Bucuresti
25-12-2012
Axello