Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Cabana Balu

Angajati
5-10
Adresa
Harghita Bai, Nr. 59, Harghita Bai, judet Harghita
Pagina web
www.balupark.com

Descrierea firmei

Pensiunea "Cabana Balu" ofera conditii optime pentru cazarea a 48 de persoane, repartizate in 5 camere cu paturi matrimoniale, 9 camere cu 2 paturi , 7 camere cu 3 paturi si 1 camera cu 4 paturi. Fiecare camera este dotata cu baie proprie si televizor.

Parcul de aventuri Balu, ofera atat celor mici, cat si adultilor momente extrem de palpitante. Alte posibilitati de distractie, paint ball, tras cu arcul, inchiriere biciclete si atv-uri. In localitatea Harghita Bai sunt 3 pirti de schi, unul chiar linga caba Balu. Este posibilitate de a inchiria schiuri,snowboarduri si sanii. Iar ziua o puteti incheia cu un pahar de vin fiert langa focul de tabara.

Pentru confortul si relaxarea Dvs., pensiunea dispune de bar de zi, restaurant, sauna, parcare pazita, teren de joaca pentru copii precum si de un salon utilat cu televizor, sistem hi-fi si alte modalitati de recreere. Pensiunea "Cabana Balu" ofera posibilitatea conectarii gratuite la internet(wireless internet).

In restaurantul pensiunii cu o capacitate de 40 de locuri, puteti savura mancaruri traditionale ardelenesti, dar la solicitarea clientilor putem alcatui orice fel de meniu.

In sala mare a pensiunii, care este amenajat cu mobilier rustic, va stam la dispozitie pentru organizarea diverselor evenimente de familie: nunti, botezuri, aniversari, ocazii speciale, mese de afaceri sau intruniri, cursuri organizate de societati comerciale sau institutii, pana la 150 de persoane.

Joburile firmei

Marketing manager
Miercurea-Ciuc
26-05-2013
Marketing manager
Miercurea-Ciuc
26-05-2013
Chelner
Miercurea-Ciuc
12-09-2012
Bucatar, ajutor de bucatar
Miercurea-Ciuc
13-06-2012
Axello