Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Cab. Ind. Psihologie - Hipnopsihoterapie - Nicoleta Boghianu

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Al. Nalbei, Nr. 3, Bl. L118B, Sc. B, Et. 4, Ap. 39, Constanta,cartier Casa De Cultura, judet Constanta
Pagina web
terapie-in-hipnoza.ro

Descrierea firmei

Terapie in hipnoza de scurta durata, centrata pe obiectiv, cu elemente de terapie cognitiv -comportamentala si contextual modulara.

Se invata tehnici de relaxare si autohipnoza.

Obtinem:
- cresterea echilibrului emotional si starea de bine.
- eliminarea efectelor negative ale stresului, detasarea de trecut, vindecarea traumelor emotionale, pentru a ne trai viata cu bucurie si entuziasm, plini de lumina si caldura sufleteasca.

Programari:
Tel.:0770241591

TERAPIE IN HIPNOZA de scurta durata (5-12 sedinte), centrata pe obiectiv (stare de bine, eliberare de stres, echilibru emotional, invatarea autohipnozei, eliberare de dependente sau ticuri, diminuarea simptomelor psihosomatice, etc.) si pe viitor (nu pe trecut)

Regresia hipnotica pentru aflarea cauzei profunde (inconstiente) a problemei, si vindecarea traumelor emotionale, a ranilor sufletestia

se face in transa a sasea, cand ati invatat deja autohipnoza si aveti un control bun asupra starii de transa hipnotica

Toate celelalte transe hipnotice au ca obiectiv starea de liniste sufleteasca si pace a mintiia

clarificarea obiectivelor de viata, activarea resurselor psihice (emotionale si mentale), eliminarea simptomelor si a obstacolelor in atingerea scopurilor

Acest cabinet de psihoterapie este promovat si aici (Romedic).

II. Antrenament autogen SCHULTZ, cea mai importanta si cea mai eficienta tehnica de relaxare din lume, cel mai bun instrument de lupta contra stresului, conceputa si fundamentata stiintific de psihiatrul neamt I .H. Schultz.

III. Meditatii ghidate (imagerie dirijata) - aproape orice scenariu psihoterapeutic (din primele 5 sesiuni din ciclul I-pentru incepatori) poate sa fie trait si la nivel de meditatie. In acest caz nu se mai face inductia transei hipnotice si se experimenteaza un singur scenariu (scurt) intr-o sedinta. Sedinta dureaza 30 min si costa 75 ron.

Concluzii:

Prima sedinta este de pregatire si stabilire a obiectivului terapiei (ce doriti sa obtineti).

A doua sedinta poate sa fie :

-pregatire-2,

-hipnopsihoterapie,

-antrenament autogen Schultz,

-relaxare cu imagerie dirijata,

-meditatie ghidata (imagerie dirijata).

Diferentele intre tipurile de terapii: hipnoterapie (sedinta de 50/90min), relaxare cu imagerie dirijata, antrenament autogen Schultz, meditatie) oferite in cadrul acestui cabinet, sunt mari.

Trasa hipnotica are un rol esential in trairea experientei terapeuticea

Scopul principal al hipnozei nu este relaxarea ci absorbtia intr-o realitate imaginata, focalizarea atentiei pe realitatile interioare. Experienta traita este cu atat mai intensa si mai complexa cu cat transa este mai profunda

Axello