Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

C& I Ambient

Angajati
51-100
Adresa
Calea Mosilor, Nr. 229, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.zboaragratis.ro

Descrierea firmei

C&I Ambient prezent pe piata din anul 2005 si reprezentat atat in Romania cat si in Italia, a fost creat pentru a reinventa conceptul de vacanta prin intelegerea nevoilor clientilor.

Realitatea a dovedit ca fiecare serviciu are personalitatea sa, care capata forma in concordanta cu dorintele si aspiratiile fiecarui client in parte. Orice solicitare este unica, asa ca flexibilitatea imbinata cu inalta calitate a serviciilor pe care le oferim sunt legile fundamentale dupa care ne conducem si care se reflecta in fiecare dintre produsele noastre. Detaliile, informarea corecta si completa fac dintr-un simplu pachet turistic o vacanta reusita pentru clientii nostri si un succes pentru noi.

Avand in spate o companie cu ani de experienta in domeniul turismului si agentii atat in tara cat si strainatate, C&I Ambient isi propune sa va ofere o gama completa de servicii turistice la cele mai inalte standarde de calitate.

Servicii:

- bilete de avion,
- cazare in tara si in strainatate,
- organizare de evenimente (incentive trips, team building-uri, conferinte, seminarii, lansari produse, work-shop-uri etc.),
- rent-a-car,
- pachete turistice (sejururi, croaziere, circuite, tururi de oras, city break, last minute)
- ghiduri turistice
- asigurari medicale, etc.

Joburile firmei

Manager/Agent de Turism
Bucuresti
11-04-2014
Axello