Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

By Absolut Car Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Cornel Lazar, Bl. E 12, Sc. A, Ap. 5, Timisoara, judet Timis
Pagina web
-

Descrierea firmei

SC By Absolut Car SRL este o societate cu capital privat, infiintata in anul 2006 cu obiectul de activitate de baza transport persoane si transfer aeroport.

Societatea este specializata in transportul intern si international de persoane.

By Absolut Car este firma care va asigura in conditii optime transportul catre orice destinatie din tara sau din strainatate.

Efectuam transport persoane la adresa, oriunde cu autoturisme in Europa de Vest (Ungaria, Austria, Germania, Grecia, Italia, Spania, Belgia, Olanda), transfer la si de la aeroport Belgrad si Budapesta la orice ora, precum si curse catre orice destinatie din Romania.

Cu o experienta bogata in transportul intern si inetrnational, precum si in cel de transfer, cu servicii de inalta calitate si profesionalism, BY ABSOLUT CAR este pregatita sa satisfaca orice cerinta.

De asemenea, oferim curse ocazionale sau pe baza de contract dupa un anumit program de transport, precum si transport copii-Taxi kids.

Colaborarile stabilite intre compania noastra si agentiile de turism, companiile organizatoare de evenimente sau hoteluri au dus la recunoasterea firmei si pe plan international.

Speram ca in toate calatoriile cu noi, lumea sa vi se para mai frumoasa, mai sigura si mai buna!

Daca doriti o calatorie sigura si placuta in conditii excelente, atunci alegeti BY ABSOLUT CAR!
Cursele interne si internationale sunt efectuate cu autoturisme performante de mare clasa.
Transferul intre diferite aeroporturi internationale (Budapesta, Belgrad, Timisoara, Bucuresti Otopeni si altele din Romania) va este oferit la standarde europene, in conditii de siguranta si confort, la cele mai bune preturi!

De asemenea, va punem la dispozitie atat autoturime pentru transportul angajatilor la/de la sediu, pe baza de contract, precum si posibilitatea de vizitare a diferitelor obiective turistice (tur de oras).

Joburile firmei

Operator Calculator/Relatii cu publicul
Timisoara
22-06-2018
Operator calculator, relatii cu publicul
Timisoara
24-06-2017
Sofer taxi
Timisoara
29-04-2010
Axello