Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Business Risto Development

Angajati
11-50
Adresa
Feleacu, Nr.197A, Loc. Feleacu, judet Cluj
Pagina web
www.ambalaje-magnum.ro

Descrierea firmei

Cutii carton ondulat

             Utilizate pe scara foarta larga atat pentru rezistenta, durabilitatea, usurinta, reciclabilitatea cat si pentru rentabilitate, cutiile de  carton ondulat si ambalajele produse de BUSINESS RISTO DEVELOPMENT sunt utilizate intr-o gama larga de industrii.

      Datorita sigurantei ambalajului si a capacitatii sale de a se adapta  si prelua  presiunea care vine cu stivuirea, le face ideale pentru transportul facil al diverselor bunuri de consum si al componentelor / produselor industriale.
De obicei, oferind protectie exterioara pentru un produs, cutiile dvs. ondulate pot fi imbunatatite prin utilizarea unor produse adiacente suplimentare cum ar fi : folie stretch manuala si automata  ,folie cu bule,folie expandata ,fulgi de polistiren,hartie,separatoare  si alte forme de amortizare si umplere.

      De asemenea, puteti imbunatati si exteriorul cutiei de carton ondulat, in functie de destinatia dorita prin personalizare.

Aceasta poate include adaugarea de marci-logo  si grafice pentru ambalajele cu amanuntul , oferind totodata identificarea si instructiunile pentru ambalajele de tranzit.www.ambalaje.business

Produse personalizate

        Solutiile noastre personalizate de ambalare sunt deosebit de benefice, deoarece ambalajele personalizate  la comanda si / sau ambalajele tiparite personalizate ajuta la stabilirea numelor de marci si credibilitate.

                       Nu numai ca ambalajul personalizat proiecteaza o imagine profesionala pentru clienti, ci si o forma ieftina, dar foarte eficienta de publicitate. Cu numele firmei si logo-ul imprimat pe cutii de ambalaj, benzi si etichete personalizate, veti atrage cu adevarat interesull clientului / furnizorului.

             Designul personalizat al ambalajului va ofera o mare oportunitate de a va evidentia in fata clientului/furnizorului cum ca  sunteti o companie puternica si  stabila.

        nu uitati ca cutiile de carton pot fi personalizate de catre business risto development  la :  CANTIATEA,dimensiunea si forma dorita.

       Nu uitati sa verificati pagina noastra www.ambalaje-magnum.ro   si codurile  FEFCO , unde veti gasi o gama larga de stiluri de cutii care pot fi personalizate.

Benzi adezive personalizate

      Asigurati-va ca cutiile  dvs. apar cu ambalaj personalizat. Benzile dvs. personalizate vor comercializa compania dvs., permitand clientilor dvs. sa identifice produsele dvs. rapid. Banda de ambalare personalizata, care include texte precum "HANDLE WITH CARE" si "FRAGILE", va ajuta sa pastrati obiectele intacte prin trimiterea de mesaje de avertizare  si clare catre persoanele care le manipuleaza.

Aceasta forma de ambalaj tiparit personalizat este un instrument de marketing excelent - este o modalitate economica de a face publicitate afacerii dvs. oferind in acelasi timp produselor un aspect mai profesionist. Adaugarea siglei sau a denumirii firmei pe banda dvs. de lipire  creeaza increderea clientilor intr-o companie  bine organizata.

Etichete personalizate - tip, forma si / sau imprimate

  Etichetele personalizate reprezinta o modalitate excelenta de a intra in lumea designului ambalajului personalizat, mai ales atunci cand nu se utilizeaza cutii de ambalaj speciale. Etichetele autocolante reprezinta o forma excelenta de ambalare creativa: in primul rand, oferim mai multe tipuri, inclusiv etichete personalizate, foaie de scris, digitale, rulouri si etichete speciale, toate perfecte pentru inventar si transport.


Contactati-ne pentru a discuta ceea ce doriti pentru produsele personalizate, inclusiv cantitati si specificatii: va vom ajuta cu sfaturi si idei pentru ambalaje de design personalizat si pentru formele si dimensiunile oricaror cutii sau etichete necesare pentru toate ambalajele personalizate..

WWW.AMBALAJE-MAGNUM.RO       MOBIL 0751 105 124   EMAIL   ambalaje.business@gmail.com

Joburile firmei

Reprezentant vanzari
Cluj-Napoca
18-08-2016
Axello