Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Business Mb Exim S.r.l

Angajati
11-50
Adresa
Str Victor Babes, Nr. 36E,, Baia Mare, judet Maramures
Pagina web
-

Descrierea firmei

Inca de la infiintare BUSINESS MB EXIM S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii profesionale de curatenie (intreprinderi, hale industriale, birouri, mall-uri, supermarket-uri ). Compania are un efectiv de 89 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor BUSINESS MB EXIM S.R.L. proprietar al marcii SINON .

Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

BUSINESS MB EXIM S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii.

In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Joburile firmei

Agent de curatenie
Baia-Mare
29-11-2007
Axello