Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Brodex

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Botosani, Botosani, judet Botosani
Pagina web
www.brodex.ro

Descrierea firmei

Broderia este o metoda eleganta si durabila de personalizare a produselor (sepci, genti, materiale promotionale, huse auto, etc).

Ca metoda de personalizare broderia este superioara altor tehnologii pentru ca este rezistenta in timp, confera un aspect exclusivist produsului si o imagine distinsa companiilor care utilizeaza broderia pentru personalizarea uniformelor si materialelor promotionale. Se poate realiza broderie atat pe o gama vasta de produse textile finite (tricouri, halate, sepci, pulovare, sacouri, genti etc), cat si pe suprafete plane (ecusoane scolare, pentru firme de protectie si paza, politie, armata, cluburi sportive, pensiuni, hoteluri, etc).

Societatea noastra dispune de masini de brodat industriale computerizate de ultima generatie produse de ZSK Germania (12 culori pe cap, 1200 impunsaturi/min). Utilizand un software complex de digitizare putem transpune orice imagine in broderie pe diverse suporturi conform comenzilor d-voastra. Prin accesoriile masinii se pot realiza si broderii cu paiete si broderii sparte.

Produsele noastre includ sepci brodate, tricouri personalizate prin brodare cu logo-ul firmei d-voastra sau cu orice alta imagine, broderie pe buzunarul camasilor, salopete brodate la buzunar cu logo-ul firmei dvs sau brodate pe spate, ecusoane militare brodate, embleme sau ecusoane scolare brodate cu sigla scolii, bonete brodate, halate medicale brodate, echipamente sportive brodate, geci brodate, cravate personalizate prin broderie, genti brodate, etc.

Clientii nostri sunt atat companii, asociatii diverse, institutii bugetare, persoane fizice cat si firme de publicitate ce subcontracteaza serviciile de personalizare prin broderie.

Oferim servicii de personalizari tricouri, sepci, sacose etc prin broderie computerizata, creare modele broderie, masini de brodat computerizat tip ZSK Germania, personalizari tricouri, sepci, sacose etc prin broderie computerizata.

Mai multe detalii pe http://www.brodex.ro

Axello