Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Brodeaza-ma.ro Srl

Angajati
5-10
Adresa
Calea Giulesti 227, Bucharest, judet Bucuresti
Pagina web
www.brodeaza-ma.ro

Descrierea firmei

Cautarea dvs a luat sfarsit, ati gasit exact locul unde se produce broderie.

Broderia va ramane neatinsa chiar daca produsul pe care il brodati se uzeaza.

Broderia nu devine neclara chiar daca produsele se spala sau se curata chimic asa cum se intampla cu cele inscriptionate prin alte metode.
Broderia este optiunea ca logoul dvs sa fie imposibil de sters.

Daca sunteti in cautare pentru un look clasic, de lux, broderia este ceea ce aveti nevoie pentru a imbunatati imaginea dvs. sau de brand.

Broderie este cea mai populara dintre toate tehnicile de infrumusetare a imbracamintei.

"brodeaza-ma.roa" foloseste atat masini de brodat computerizate cat si ata de cusut de cea mai buna calitate care poate reproduce opera de arta sau logo-ul dvs. pe articole de imbracaminte.

"brodeaza-ma.roa" creeaza o imagine extrem de profesionala a imbracamintei dvs, sau a logului pe care il aveti de aratat cat si crearea unui look sofisticat.

"brodeaza-ma.roa" ofera servicii de broderie de inalta calitate astfel incat puteti fi sigur ca proiectul dumneavoastra va primi o atentie deosebita de la personalul nostru.

Logo-ul dvs. brodat va deveni cu siguranta observat dar si durabil atunci cand este aplicat pe aproape orice material textil croit sau finisat, camasa, tricou, jacheta, sapca, caciula, fular, prosop, piele, fleece, saten, tafta, etc.

Axello