Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Bomstal 1996 SRL

Angajati
51-100
Adresa
Bodoc, Nr. 80, Bodoc, judet Covasna
Pagina web
www.bomstal.ro

Descrierea firmei

F.P.U.H. Bomstal este cel mai mare producator de garaje metalice din Europa!

F.P.U.H. Bomstal a fost fondata in anul 1996, ca un producator de garaje metalice cu structura usoara. Din acel moment, intreprinderea noastra, isi deserveste clientii garaje, garaje metalice, garaje auto cu diferite modele de usi, chioscuri, hale, magazii, diferite modele la cererea clientului de cea mai buna calitate.

Datorita inplementarii consecvente a strategiilor de dezvoltare si productie, in prezent F.P.U.H. Bomstal este cel mai mare producator de garaje metalice din Europa. Datorita dezvoltarii dinamice, societatea noastra, vine in intampinarea clientilor, cu o gama foarte larga de garaje metalice, magazii si alte constructii metalice cu structura usoara.

Anual livram zeci de mii de comenzi pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene. Faptul ca suntem cel mai mare producator de garaje metalice, ne faciliteaza cresterea eficientei procesului de productie, precum si obtiberea materilor prime la preturi scazute, ceea ce ne da posibilitatea sa Va putem oferii garajul metalic, magazia, garajul auto corespunzator nevoilor Dumneavoastra la cel mai mic pret de pe piata.

De livrarea prompta a comenzilor se ocupa divizia de logistica si transport al intreprinderii noastre, dotat cu zeci de camioane de transport, avand personalul calificat si de incredere, raspunzatoare de montarea si predarea garajelor comandate.

Axello