Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Blom Romania

Angajati
101-500
Adresa
Str. I.H.Radulescu, nr.3-5, Targoviste, judet Dambovita
Pagina web
-

Descrierea firmei

Blom Romania este o companie a Grupului Blom care a fost infiintata in Norvegia in anul 1954, fiind la ora actuala unul dintre cei mai mari furnizori de servicii si produse in domeniul cartografiei, proiectarii si activitatilor de acest gen.

Grupul are companii in 13 tari din lumea intreaga: Norvegia, Danemarca, Marea Britanie, Germania, Polonia, Italia, Spania, Portugalia, Suedia, Finlanda, Indonezia, Romania si Moldova.

Sediul central al Blom Romania, care este in acelasi timp si principalul centru de productie al Grupului, este localizat in Municipiul Targoviste. Societatea are de asemenea birouri deschise in Bucuresti si Constanta.

Serviciile si produsele noastre sunt adresate pe piata locala in special administratiilor publice, agentiilor guvernamentale si societatilor private. Pe plan international Blom Romania ofera servicii de cartografie digitala adresate cu precadere celorlalte companii membre ale grupului Blom, cum ar fi: BlomInfo A/S din Danemarca, Blom Kartta din Finlanda, Blom Aerofilms din Marea Britanie.

Joburile firmei

Analist programator
Pitesti, Ploiesti, Targoviste
06-09-2010
Functionar administrativ
Targoviste
23-06-2010
Analist Resurse Umane
Targoviste
30-04-2010
Director operatiuni
Brasov, Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Targoviste
12-01-2010
Axello