Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Bliss Cosmetics

Angajati
5-10
Adresa
Pta Libertatii, Nr.12/8, Gheorgheni, judet Harghita
Pagina web
www.blisscosmetics.ro

Descrierea firmei

Bliss Cosmetics a pornit in anul 2013 ca o afacere mica, iar in 7 ani am ajuns sa fim recunoscuti printre distribuitorii de aparatura cosmetica-estetica si de remodelare corporala.

Drumul a fost anevoios, pe parcursul anilor am lucrat cu mai multi producatori. In aceasta perioada am reusit sa alegem pe cei mai buni furnizori in ceea ce priveste fiabilitatea produselor si raportul pret-calitate.

In ultimii ani ne-am extins si pe partea de servicii, am angajat mai multe persoane, ca sa putem deservi nevoile clientilor intr-un mod eficient si profesional. Am deschis trei saloane de infrumusetare in orasele Targu-Mures, Cluj-Napoca si Brasov, iar acest lucru ne-a ajutat foarte mult in alegerea celor mai fiabile aparate si ne-a perfectionat cunostintele privind aparatele folosite in saloanele proprii. Cu aceste schimbari si cu cresterea constanta am reusit sa ajungem din urma liderii de piata in domeniu.

Avem teluri marete in ceea ce priveste viitorul apropriat. Vom continua sa extindem gama de produse cu cosmetice profesionale si va promitem sa va tinem la curent cu noutatile de aparate in domeniu.

Axello