Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Black & White Com

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Calea Dudesti 165, Sector 1, Bulevardul Ghencea, Nr. 8, Sector 5, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.fotoceramic.ro

Descrierea firmei

Black & White Com este o importanta firma romaneasca specilizata in producera fotoceramicii, suport ceramic si comercializarea materialelor pentru imprimarea cu transfer termic de pana la 980 C*,care astazi realizeaza produse de fotoceramica, ultimele rezultate in ceea ce priveste cercertare tehnologica.

Infiintat la jumatatea anilor 90 cu obiectivul de a proiecta si produce accesorii pentru birou, cu timpul a evoluat urmarind transformarile pietei in continua schimbare, pana a deveni astzi un productor de nivel international de solutii pentru imprimarea bazata pe tehnologie cu transfer termic si pe tehnologie de imprimare digitala la temperaturi de 900C*.

PROCESUL DE DECALCOMANIE

Dezvoltarea naturala a acestei tehnologii cinsta in utilizarea Sistemelor de imprimere digitala in grad sa-ti garanteze standarduri calitatative neindoielnic superioare in comparatie cu serigrafia sau cu metoda veche, colodiu, gelatina, kobalt, etc.

In acest mod exista posibilitatea de a decora ceramica cu forme si dimensioni particulare.

Ceramica si pigmentii folositi de noi sunt capabili sa suporte temperaturi foarte mari avand astfel posibilitatea de a ajunge la temperaturi de la 600 pana la 980 Celsius.

Pentru orice fel de intrebari sau nelamuriri va rog sa nu ezitati sa ne contactati oricand doriti.

Axello