Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Bizz2china

Angajati
11-50
Adresa
Uverturii, Nr.163a, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
http://www.bizz2china.ro

Descrierea firmei

Bizz2China.ro - http://www.bizz2china.ro/ este o firma de consultanta importuri marfa china care va sta la dispozitie cu toate serviciile necesare si complete pentru a realiza aceste importuri directe din China avand proprii furnizori de marfuri.

Cu un portofoliu si o experienta solida firma noastra va garanteaza incheierea unui contract de import cu certitudinea calitatii marfurilor, a seriozitatii furnizorului si a transportului catre depozitul dumneavoastra, efectuat in conditii depline de siguranta.

Bizz2China va ofera toate serviciile necesare pentru a face importuri directe din China:

-identificarea produselor import China;

-controlul de calitate al produselor;

-pregatirea documentelor de import din China, pana la comisionare vamala si transport.

Dar cel mai important pentru noi, telul nostru este de a crea in timp un parteneriat de lunga durata bazat pe incredere, eficienta si respect reciproc.

Decizia de a importa direct din China va da o noua dimensiune afacerii dumneavoastra - aveti posibilitatea sa va aprovizionati direct de la producatori, la preturi imbatabile si sa eliminati intermediarii, avand astfel garantia unui pret extrem de competitiv pe piata romaneasca.
Experienta noastra inseamna preturi minime, viteza in executie, livrare rapida si calitatea dorita pentru marfa importata din China.

Bizz2China - Import-Export Marfa Produse China - coordoneaza toate fazele lantului de aprovizionare, de la identificarea produsului companiei pana la destinatia finala a produselor in centrele de desfacere ale clientilor nostri oriunde in Romania.

BIZZ2CHINA ofera clientilor asistenta si reprezentare vamala, completarea de certificare EUR cat si autorizarea regimurilor economice de antrepozit vamal, admiterea temporara sau perfectionarea activa si pasiva.

Serviciile noastre privind importurile complexe au la baza experienta pe acesta piata, seriozitatea cu care rezolvam in amanunt orice problema, incepand cu identificarea celui mai competitiv producator din China, verificare pe flux a calitatii precum si a rezolvarii operative a comezilor, si nu in ultimul rand negocierea celor mai bune preturi si servicii de transport si asigurare, precum si intocmirea actelor necesare.

Datorita experientei acumulate de-alungul anilor, Bizz2China se dovedeste a fi partenerul numarul 1 in relatia dintre importatori si principalii producatori din China.

Portofoliul solid al firmei noastre, nu reprezinta doar o carte de vizita ci si garantia incheierii cu succes a oricarui contract de import.
Noi oferim certitudinea calitatii marfurilor, a seriozitatii furnizorului si a transportului catre depozitul dumneavoastra, efectuat in conditii depline de siguranta.

Experienta noastra inseamna preturi minime, viteza in executie, livrare rapida si calitatea dorita pentru marfa importata din China.
Indiferent de tipul de marfa importat, de la jucarii, la materiale de constructii, mobilier, electronice si electrocasnice, haine sau decoratiuni, noi va garantam servicii complete si realizate la standarde inalte de profesionalism si siguranta.

BIZZ2CHINA protejeaza interesele partenerilor sai,pe toata durata procesului de import pana la depozitarea produselor.
Dupa identificarea si contactarea producatorului, BIZZ2CHINA va initia un proces de negociere si consultanta al achizitiilor, menit sa stabileasca conditiile definitive ai termenilor contractuali.

Firma noastra comercializeaza o gama foarte larga de produse de import China, cum ar fi: sepci, papuci,incaltaminte, haine, echipamente sport si bodybuilding,rame foto, cabluri, toron, textile, ceramica, portelan,
alarme, articole sportive, mingii, jucarii, playground,machete, articole nunta, matrite, cristale, scaune, mese, usi interioare, usi exterioare, obiecte ratan,mobilier, canapele, mobila bucatarie, obiecte decorative, jaluzele, perdele, draperii, articole menaj, sisteme supraveghere, panouri solare, obiecte si instalatii sanitare, gresie, faianta, parchet.

Axello