Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Bisoromania Srl

Angajati
101-500
Adresa
Drajna, A2 km iesire km 150, Drajna Noua, judet Calarasi
Pagina web
www.bisoromania.com

Descrierea firmei

Biso Romania

Combine, tractoare si utilaje agricole

BISO Romania este un jucator important in piata de masini si utilaje agricole. Grupul austriac BISO-Schrattenecker GmbH, care a fondat BISO ROMANIA, aniverseaza 75 ani de succes pe piata mondiala si este recunoscuta ca o companie inovatoare in tehnologia utilajelor agricole.

Misiunea noastra, bazata pe integritate in afaceri, este focalizata pe oferirea unor servicii excelente, insotite de sprijin in teren si consultanta permanenta tuturor fermierilor.

Echipa noastra se remarca prin cunoasterea perfecta a combinelor, a tractoarelor si a utilajelor agricole din portofoliu. Intelegerea pietei agricole actuale in continua crestere ne permite ofertarea unor solutii eficiente, bazate pe nevoile fermierilor.

Suntem in legatura permanenta cu furnizorii si cu partenerii nostri pentru a acoperi eficient cererile din piata, furnizand solutii optime, care permit clientilor nostri sa lucreze cu o productivitate crescuta.

Asteptam cu interes consolidarea unor noi relatii de colaborare si dorim sa va asiguram ca BISO ROMANIA este un partener sigur si dedicat dezvoltarii fermei dumneavoastra.

Axello