Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Biserica Ortodoxa Dua Biblia Eliberatoare

Angajati
mai putin de 5
Adresa
str.Romaneasca nr.193, Lunca Mures, judet Alba
Pagina web
-

Descrierea firmei

Biserica  Universala DREAPTA SI CREDINCIAOSA LUI DUMNEZEU O Biblia Eliberatoare.
    
Va fi o biserica care va da hran pt. suflet si trup, Adica am noul cod Rutier al sufletului si trupului dictat de DUMNEZEU SI scris de mine in anul 2005.

Prin acest cod de proceduri DUMNEZEU ISI PROPUNE SA INVETE    pe fiecare ce etse bien pt. el cum sa evoluezi spiritual fara sa te abati de    la    Legile CERESTI.CUM SA TRAIESTI SANATOS Cum sa Urci in ierarhie CEREASCA    ca in viata    de zi cu zi.

Te nasti cresti mergi la gradinita scoala primara ,gimnaziu Liceu sau alte scoali. Asa este si in CER    pamantul este o miniatura a CERULUI diferenta este ca sufletul este prizonier in trup , in CER sufletul este o entitate . Formata din lumina cu inteligenta proprie.

Sunteti constienti ca folositi lucruri pe care nu le Vedeti cu ochiul liber sau deloc nici cu aparate speciale ?(pt. super dodati    cu tehnica pe DUMNEZU nu la-ti vazut). Adica sunetul ,energia electrica in fir(curentu electric) aerul ,undele de la tv.telefonul mobil( electromagnetice) ,unde, raze:gama, beta etc. Deci toate cele ce ne se vad se folosesc este faoarte simplu Trebuie sa stii ce si cum sa cauti ? este smplu. Nu ai nevoie decat de vointa putin timp.

Adica ai timp dar il folosesti in alte scopuri daunatore pt. tine care crezi ca    bune dar nu sunt.ca alimentele foarte bune la gust dar le mananci(consumi) in cantitate foarte mare facanduti rau.trebuie sa stii  ce sa cauti, cum sa cauti. Unde sa cauti, din multitudinea de infirmatii ce sa alegi pt. tine pt. suflet    trup.

Joburile firmei

Preoti
Alt Oras
30-12-2010
Axello