Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Birou Traduceri Best Translate

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Rapa Galbena, Club CFR Iasi, Iasi, judet Iasi
Pagina web
http://www.besttranslate.ro/

Descrierea firmei

Echipa "Best Translate" reprezinta o echipa profesionista de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, cu o experienta vasta in domeniul traducerilor in cele mai variate domenii.

Va oferim servicii de traduceri la un nivel inalt de calitate, la un pret avantajos si intr-un timp rezonabil, in functie de necesitatile Dvs.

Stim cat de important este timpul Dvs. si tocmai de aceea suntem dispusi sa va oferim serviciile noastre la un termen stabilit de comun acord, care este respectat cu strictete, inclusiv pentru comenzile de traduceri in regim de urgenta.

Suntem receptivi la cerintele clientului si dorim sa avem o colaborare cat mai agreabila si de lunga durata si suntem dispusi sa gasim cea mai optima solutie pentru fiecare solicitare sosita din partea Dvs.                        

Obiectivul nostru principal este de a oferi servicii de traducere eficiente intr-un timp cat mai scurt si un raport echitabil pret- calitate.

Echipa noastra este responsabila si pregatita pentru orice provocare in fata documentatiei de specialitate si nu numai.

Suntem creativi si inovativi si oferim garantia unor traduceri profesioniste, dovedind flexibilitate pentru fiecare comanda de traducere, indiferent de gradul de dificultate.

Joburile firmei

Traducator autorizat
Toate orasele
20-11-2012
Traduceri autorizate
Iasi, Botosani, Barlad, Bacau
27-02-2012
Traducator limba germana si engleza
Iasi
29-09-2010
Axello