Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Bio Eden Lyfe Group SRL

Angajati
5-10
Adresa
Str. Varful Dealului, Nr. 65, Pascani, judet Iasi
Pagina web
www.edenlyfegroup.ro

Descrierea firmei

Noi, cei din Grupul de Experti in Sanatate Eden Lyfe suntem aici pentru a-ti furniza informatii, produse si servicii pentru mentinerea starii de sanatate. Vom face tot ce putem pentru a te ajuta sa te bucuri de orice moment petrecut cu familia si prietenii tai!

Eden Lyfe Group functioneaza pe baza a trei piloni pentru indeplinirea obiectivelor in materie de Sanatate:

Servicii Medicale Alternative

Cu ajutorul specialistilor nostri, oferim servicii Medicale Alternative precum: programe de Nutritie, sedinte de biorezonanta electromagnetica, terapie Bowen, reflexoterapie si masaj terapeutic.

Produse naturale

Odata cu avantul tehnologic, putem avea produse de inalta calitate ce pot contribui la imbunatatirea starii de sanatate. Produsele Eden Lyfe Group fac parte din gama Gold Standard ce atesta calitatea superioara a produselor pe care ti le punem la dispozitie.

Educatia

Consideram ca educatia este mai importanta decat orice produs sau serviciu. Dorim ca prin activitatile noastre sa promovam educatia ca fiind primul pas spre insanatosirea organismului.

Speram sa ne ridicam la nivelul asteptarilor tale si sa iti oferim informatii, produse si servicii care sa iti rezolve problemele de sanatate.

Urmariti activitatile noastre pe: http://www.edenlyfegroup.ro

Axello