Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Biagen Select

Angajati
5-10
Adresa
Str. Drumul Tarpiului, 21A, Bistrita, judet Bistrita-Nasaud
Pagina web
-

Descrierea firmei

Biagen Select, societate a Federatieie Crescatorilor de Taurine din Transilvania are ca obiectiv asigurarea de servicii eficiente in sectorul de crestere a taurinelor si porcinelor, avand parteneriate cu doua firme de prestigiu, Swissgenetics si Vianco din Elvetia, recunoscute pe plan mondial in domeniile de ameliorare si producere a materialului seminal de taur, respectiv valorificarea animalelor de prasila si de carne.

Punem la dispozitia clientilor nostri material seminal congelat (msc) de cea mai buna calitate din Belgia, Elvetia precum si juninci gestante la cerere.

Una din activitatile noastre prioritare o constituie asigurarea unui serviciu eficient de insamantari artificiale efectuat de profesionisti la speciile bovine si porcine.

In acest sens importam si punem la dispozitia clientilor nostri material seminal de la genitori recunoscuti pe plan mondial din Elvetia si Belgia. Rezultatele foarte bune obtinute cu aceasta genetica de 17 ani in Romania ne dau garantia sa v-o recomandam.

Pentru anul 2011 dispunem de o paleta larga de tauri din rase de lapte, carne si mixte care corespund pentru toate conditiile de exploatare pe care le detineti.

Colaboratorii nostri va stau zilnic la dispozitie si ne bucuram impreuna de o colaborare fructuoasa.

Deviza noastra este "Muncim pentru profitul dumneavoastra".

Axello