Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Best Parts Solution

Angajati
5-10
Adresa
Str. W. A. Mozart, Nr. 24, Dumbravita, judet Timis
Pagina web
https://magazin.bpsromania.com/

Descrierea firmei

Best Parts Solution a fost fondata in anul 2008 si in decursul anului 2013 directorul general Marco Cappelletti a decis extinderea activitatilor desfasurate de aceasta firma in lumea pieselor auto.

Avand ca strategie de baza eficientizarea si evaluarea raportului timp-cost, compania ofera o varietate de produse si servicii ce corespund celor mai exigente standarde. In parteneriat cu furnizori de renume mondial, BPS urmareste in permanenta indeplinirea cerintelor clientilor, prin diversificarea constanta a gamei de produse din domeniul pieselor de schimb.

Succesul firmei se datoreaza experientei acumulate de-a lungul anilor, profesionalismului echipei manageriale si in mod special colaborarii cu partenerii de peste hotare.

De altfel, calitatea superioara a pieselor, politica de preturi, livrarea rapida si asistenta tehnica si informationala oferita contribuie din plin la plasarea serviciilor firmei in topul celor mai avantajoase raporturi pret-calitate-deservire, in detrimentul firmelor concurente.

Adresandu-va noua sau la oricare dintre partenerii nostri, veti fi deserviti rapid de profesionisti adevarati care vor determina exact si vor alege corect produsul de care aveti nevoie.

Abordarea individuala a fiecarui client ne permite sa alegem cele mai optime moduri de plasare a comenzilor,de achitare si livrare a produselor.

In speranta unei colaborari reciproc avantajoase, vom fi bucurosi sa va regasim in randul clientilor nostri.

Axello