Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Best Pack

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Crinului, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.rentacarcompany.ro

Descrierea firmei

Compania noastra va ofera servicii de rent a car atat in Bucuresti, cat si in alte orase din Romania.

Preturile noastre includ asigurarile full casco pentru rent a car, TVA, taxele preluare/predeare masina in limitele orasului Bucuresti, kilometraj nelimitat, (in interiorul Romaniei), transfer aeroport-hotel, hotel-aeroport gratis pentru inchirierea unei masini pe o perioada mai mare de 3 zile.

Motivatia noastra de baza este sa ne impunem pe piata rent a car prin profesionalism si servicii de o calitate ireprosabila. Facem tot posibilul ca sa fidelizam clientii care inchiriaza masini de la compania noastra de rent a car.

In mod constant comapania noastra doreste sa vina cu oferte noi si inovatoare in segmenult pietei de rent a car. In cazul in care doriti sa inchiriati o masina pe o perioada mai lunga de timp va rugam sa contactati echipa firmei pentru a negocia preturile de inchiriere ale masinii.

De asemenea, in cazul in care doriti sa inchiriati mai multe masini va putem oferi preturi speciale pentru inchirierea lor. Firma noastra de rent a car va ofera spre inchiriere atat masini ieftine cu preturi foarte mici, cat si masini scumpe, luxoase, pentru clientii pretentiosi.

Preturi de inchiriat foarte atractive: Renault clio diesel incepand cu 19 Eur/ zi.

Site: www.rentacarcompany.ro

Tel.: 0765 528 689

Axello