Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Best Glass S.r.l.

Angajati
5-10
Adresa
Sos. Colentina, Nr. 334a, Sect. 2, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Infiintata in anul 1999, Best Glass S.R.L. este situata in Bucuresti.

Ceea ce isi propune firma Best Glass S.R.L. este sa ofere produse de calitate in domeniul auto: geamuri si parbrize.

Comercializam si accesori pentru transformarea microbuzelor si modernizarea lor: scaune, aere conditionate linoleum, vinilin, profile, lampi si alte produse necesare in acest domeniu. Compania noastra are un personal de 8 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Best Glass S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Joburile firmei

Secretara
Bucuresti
07-07-2018
Axello