Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Best Florist Srl

Angajati
5-10
Adresa
Bv. Dimitrie Cantemir, nr. 21A, Sector 2, judet Bucuresti
Pagina web
www.secretgarden.ro

Descrierea firmei

Floraria The Secret Garden este astazi un Flower Shop autentic, cu prezenta puternica in mediul online, dar si un spectaculos magazin de prezentare in care clientii nostri pot gasi in orice moment o gama de flori la fir foarte variata (atat clasice cat si specialitati), cosuri cu flori si aranjamente florale fresh, dar si o mare varietate de plante in ghiveci.

Putina istorie:

- aprilie 2009 - deschidem primul nostru magazin de prezentare

- iunie 2009 - intram in randul putinelor si primelor Florarii Online din Romania, prin site-ul nostru dedicat designului de aranjamente florale pentru evenimente. Site-ul a functionat in paralel cu magazinul nostru de prezentare pana in februarie 2010.

-  februarie 2010 - renuntam la magazinul nostru de prezentare iar atelierul functioneaza intr-o locatie proprie pana in Mai 2015.

- mai 2014 - deschidem o noua florarie in zona Pipera, intr-un spatiu comercial modern, pe Bd Dimitrie Pompeiu 7G

- iunie 2016 - deschidem a doua florarie & atelier floral din Bucuresti, in zona Tineretului (Bd Ditrimie Cantemir 21A), un spatiu comercial ultracentral si modern.

- in prezent - clientii nostri se pot bucura 2 magazine de prezentare moderne si un atelier de design floral.

To be continued - aventurile si provocarile vor continua sa apara. Intre timp, vom continua sa ne intampinam clientii cu un zambet cald si aranjamente florale de exceptie :)

Joburile firmei

Axello