Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Berche Srl

Angajati
11-50
Adresa
Calea Chisinoului, Nr. 2 A, Iasi, judet Iasi
Pagina web
www.berche.ro

Descrierea firmei

Firma Ecoplasta fost fondata in anul 1993, fiind specializata in productia de profile Pvc. Azi Ecoplast produce peste 45000 ml de profil, fiind echipata cu cea mai noua tehnologie, avand misiunea de a oferi produse de inalta calitate pentru toti clientii prin reteaua de dealeri la nivel mondial.

Indeplinind cerintele clientilor din punct de vedere tehnologic, creatie si design, Ecoplast si-a extins reteaua de vanzari in 42 de tari, prin distribuitori si depozite.

Înfiinţată în anul 2007, firma Berche face parte din reteaua de distributie a profilelor Ecoplast. Berche are o experienţă vastă în domeniul construcţiilor din PVC iar sediul este in orasul Iasi.

Oferta complexă de produse, seriozitatea şi promptitudinea de care am dat dovadă în relaţiile cu clienţii noştri, precum şi comunicarea permanentă cu aceştia, reprezintă principul după care ne ghidăm. Din acest motiv, Berche deţine în palmaresul său un număr mare de clienţi, care respectă profesionalismul nostru în afaceri şi competenţa în promovarea calităţii.

Axello