Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Benino Srl.

Angajati
5-10
Adresa
Sos. Portului, Nr. 32A, Oltenita, judet Calarasi
Pagina web
www.benino.ro

Descrierea firmei

Sc. Benino Srl. este o societate cu capital privat care si-a inceput activitatea ca o mica afacere de familie in anul 2002, oferind solutii de ambalare in cutii din carton.

De la un spatiu inchiriat de cinsprezece metrii patrati, activitatea noastra s-a dezvoltat vertiginos, iar procesul de productie se desfasoara astazi pe Soseaua Portului nr. 32A, Oltenita, in cladirea detinuta de firma noastra.

Determinarea, rapiditatea, disciplina si calitatea muncii noastre au fost factorii principali ai unei asemenea dezvoltari.

Acesta este modul in care tratam fiecare comanda primita.

Am pornit de la producerea de dosare din carton duplex si mape de arhivare, si in prezent producem ambalaje din carton ondulat, cutii clasice (cutii americane) si cu forme sofisticate.

In urma solicitarilor clientilor nostrii cumparatori de ambalaje din carton ondulat, am decis sa ne extindem aria de productie.

Am importat din China masini de extrudat si facut pungii pentruo gama vasta de produse de ambalat din polietilena de inalta (HDPE) si joasa (LDPE) densitate.

Ultima miscare pentru dezvoltarea activitatii firmei a fost importarea unor masini de facut farfurii si tavite din carton la sfarsitul anului 2007.

Livrarea produselor noastre se face cu promptitudine in intreaga tara, la sediul clientului, si fiecare comanda este tratata cu profesionalism.

Linia tehnologica pe care am reusit sa o construim este moderna si eficienta. Benino detine masini performante si dispune de personal bine pregatit.

Termenul comenzilor este intotdeauna respectat, ne organizam pentru a face totul intr-un timp cat mai scurt, condensand programul normal intr-unul in trei schimburi daca este necesar.

Benino este in continua dezvoltare, acaparand din ce in ce mai multi clienti de pe acest segment de piata, prin rapiditate, profesionalism si calitatea produselor noastre.

Cu o experienta de zece ani in domeniu, va oferim numai produse de calitate.

Axello