Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Bencomp Srl.

Angajati
11-50
Adresa
Aleea Industriilor, Nr. 5, Buzau, judet Buzau
Pagina web
www.wpcromania.ro

Descrierea firmei

Primul producator de profile de WPC (lemn plastifiat) din Romania, firma Bencomp are sediul social in Oradea, iar fabrica se afla in Buzau.

Specialisti cu experienta in domeniul prelucrarii maselor plastice produc profile WPC (din faina de lemn - peste 50% si deseuri de mase plastice), care surclaseaza lemnul, in ce priveste rezistenta mecanica la indoire, rezistenta la umiditate, radiatii ultraviolete, temperaturi joase sau ridicate, mucegaiuri, insecte.

Prin imbinarea profilelor extruse din WPC se obtin banci, mese, panouri de gard, chioscuri de gradina, podele exterioare, stalpi si tambre de gard, tigle, lambriuri exterioare, paleti deosebit de rezistenti, sisteme pentru usi si ferestre, etc. intr-o gama de culori si texturi practic nelimitata.

Datorita rezistentei exceptionale la conditiile atmosferice si faptului ca nu au nevoie de niciun fel de intretinere, produsele din WPC sunt solutia ideala pentru mobilierul urban si pentru amenajari exterioare, in general.

Suntem deschisi la colaborare cu firme dinamice in vederea realizarii unei retele de distributie nationale si internationale.

Axello