Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Bencomp Srl.

Angajati
11-50
Adresa
Aleea Industriilor Nr. 5, in incinta Gerom SA, Buzau, judet Buzau
Pagina web
www.wpcromania.ro

Descrierea firmei

Primul producator de profile de WPC (lemn plastifiat) din Romania, firma Bencomp are sediul social in Oradea, iar fabrica se afla in Buzau.

Specialisti cu experienta in domeniul prelucrarii maselor plastice produc profile WPC (din faina de lemn - peste 50% si deseuri de mase plastice), care surclaseaza lemnul, in ce priveste rezistenta mecanica la indoire, rezistenta la umiditate, radiatii ultraviolete, temperaturi joase sau ridicate, mucegaiuri, insecte.

Prin imbinarea profilelor extruse din WPC se obtin banci, mese, panouri de gard, chioscuri de gradina, podele exterioare, stalpi şi ţambre de gard, ţigle, lambriuri exterioare, paleţi deosebit de rezistenţi, sisteme pentru uşi şi ferestre etc. intr-o gama de culori si texturi practic nelimitata.

Datorita rezistenţei excepţionale la condiţiile atmosferice si faptului ca nu au nevoie de niciun fel de intreţinere, produsele din WPC sunt soluţia ideală pentru mobilierul urban si pentru amenajari exterioare, in general.

Suntem deschişi la colaborare cu firme dinamice in vederea realizării unei reţele de distribuţie naţionale şi internaţionale.

Axello