Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Bayer Credit

Angajati
11-50
Adresa
strada Schitu Magureanu, nr.7, sector 1, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.bayercredit.ro

Descrierea firmei

Ai hotarat ca ai nevoie de un credit?

In acest caz, ai ajuns exact unde trebuie. In masura in care piata bancara ofera produse din ce în ce mai complexe, tu, clientul nostru te orientezi din ce in ce mai greu in hatisul ofertelor, iar factorul pret nu este intotdeauna hotarator. De aceea noi, echipa Bayer Credit, am hotarat ca trebuie sa te ajutam, sfatuindu-te cum sa obtii cel mai avantajos credit.

Cine este Bayer Credit?

Bayer Credit este o companie de consultanta financiara in domeniul creditelor bancare    cu locatii in Bucuresti si Iasi, care in ultimele 18 luni, a obtinut pentru clientii sai 600 de credite in valoare de 25 milioane de EURO.

Ce face Bayer Credit?

Bayer Credit ofera consultanta financiara gratuita pentru ca tu, cel care doresti un credit sa beneficiezi de oferta de creditare cea mai potrivita.

Care este cea mai potrivită oferta de creditare?

Noi, cei de la Bayer Credit stim ca atunci cand doresti un credit, te uiti in primul rand la costul creditului. Costul nu este întotdeauna primul sau singurul criteriu de alegere a ofertei de credit. Dar, chiar daca ar fi vorba doar de pret, noi, Bayer Credit te ajuta sa cunosti toate aspectele unui credit.

Joburile firmei

Consultant Credite Bancare
Bucuresti, Iasi
23-12-2008
Axello