Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Bauland International L & M Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Sesu Rosu, Bl. F3, Sc. A, Ap. 3, Caransebes, judet Caras Severin
Pagina web
www.bau-land.ro

Descrierea firmei

Noi suntem Bauland International, activam pe piata romaneasca din anul 2004, cu capital integral privat, si am devenit una dintre cele mai apreciate firme din Romania, ce are ca obiect principal de activitate, comercializarea si executia pardoselilor din lemn si parchet.

Alegerea domeniului a fost una simpla: lemnul este un material 100% natural, ce ofera noblete, o caldura aparte si un climat sanatos oricarui spatiu unde este folosit. Iar pasiunea noastra pentru lemn se reflecta in profesionalismul cu care tratam activitatea aleasa:

Solutiile tehnice pe care le punem in practica pentru realizarea lucrarilor, ne claseaza in topul celor mai bune companii din domeniul pardoselilor de lemn.

Gama foarte variata de produse, impreuna cu paleta generoasa de esente si culori ce sta la dispozitia clientilor, ne permite sa personalizam fiecare proiect in functie de dorinta beneficiarului si conceptul arhitectului.

Produsele comercializate de compania noastra sunt de cea mai inalta calitate, atat din punct de vedere tehnic cat si ecologic. Acestea sunt certificate si aprobate in raport cu legislatia europeana in vigoare si corespund cu toate standardele si normele europene.

Clientii Bauland beneficiaza de un pachet extins de servicii complementare, oferite odata cu produsele comercializate, servicii prestate de o echipa de profesionisti, perfectionati conform standardelor internationale.

Axello