Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Basis& Basis Romania Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str Matei Voievod Nr 29, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Fiecare companie functioneaza pe baza relatiilor de afaceri cu partenerii sai - mentinandu-le pe cele existente si cautand in permanenta sa dezvolte altele noi.

BASIS & BASIS va ofera posibilitatea de a va asigura o vizibilitate a brand-lui ce poate dura o viata, o modalitate de atragere de noi parteneri cat si o modalitate de a arata clientilor si furnizorilor Dumneavoastra cat de mult ii pretuiti.

BASIS & BASIS - PRODUCATORUL si IMPORTATORUL DIRECT nr.1 in Grecia pe piata de obiecte promotionale, membra activa a IPPAG si PSI, are acum o filiala si in Romania.

BASIS & BASIS va ofera:
- obiecte promotionale personalizate pentru campanii de marketing,
- articole promotionale sportive sub marca Diadora a carei licenta o detinem,
- produse destinate lanturilor hoteliere;ce pot cuprinde de la prosoape si vesela; personalizate pana la mini truse medicale si truse de pantofi
- cadouri pentru angajati si parteneri cu scopul marcarii momentelor deosebite din compania Dumneavoastra.

Aceste articole le putem alege impreuna din cataloage sau le putem produce special pentru comanda Dumneavoastra. Filialele noastre din intreaga lume pot oferi cele mai bune preturi din piata.

Colegii nostri sunt capabili sa va propuna si sa creeze cele mai originale si complete idei pentru proiectele Dumneavoastra de marketing, pentru a va ajuta sa va promovati o imagine deosebita in piata.

Experienta de peste 20 de ani si propria linie de productie ne sustin calitatea de a va oferi servicii de personalizare a articolelor promotionale precum: imprimarea prin transfer termic, gravura (mecanica/laser), broderie, folio, promaprint si multe altele pe orice suprafata de la material textil pana la plastic si metal la standarde europene.

Showroom-ul BASIS & BASIS cu cele peste 50.000 de mostre, pe care le reinnoim continuu, atesta experienta noastra in domeniu si speram sa va ajute si pe Dumneavoastra in alegerea celui mai reprezentativ articol pentru viitoarele campanii de marketing.

Astfel am castigat increderea unor companii precum: COCA COLA, HEINEKEN, JOHNSON& JOHNSON, PHILIP MORRIS, L’OREAL, PFIZER, HENKEL, CHIPITA INTERNATIONAL,etc.

Va multumim pentru interesul Dumneavoastra.

Joburile firmei

Reprezentant vanzari
Bucuresti
27-02-2009
Axello