Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Bacor Prodcom Srl

Angajati
51-100
Adresa
Str Stefan Cel Mare, Nr. 266, Roman, judet Neamt
Pagina web
www.bacor.ro

Descrierea firmei

Bacor Prodcom Srl. din Roman, judetul Neamt pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Cu un efectiv de 55 angajati, Bacor Prodcom S.R.L efectueaza constructii civile, industriale, confectii tamplarie aluminiu si pvc. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In compania Bacor Prodcom S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

Principala preocupare a companiei Bacor Prodcom S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Joburile firmei

Montatori
Bacau, Iasi, Pascani, Piatra Neamt, Roman
16-03-2009
Inginer constructor
Roman
28-02-2009
Agent vinzari
Iasi, Pascani, Roman, Suceava, Vaslui
26-02-2009
Axello