Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

B&T Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Hasdeu, Nr. 1, Timisoara, judet Timis
Pagina web
www.bandt.ro

Descrierea firmei

Atunci cand trebuie sa spui cateva cuvinte despre B&T, nu o poti face ca in cazul oricarei firme din domeniu. Calitatea, exigenta, rapiditatea si modul de lucru al noului concept de service, ridica si propune un alt standard oferit clientilor sai, obligand practic intreaga piata a service-urilor auto sa accepte profesionalismul si eficienta B&T drept etalon.

Plierea pe nevoile clientului, rezolvarea necesitatilor acestuia intr-un timp cat mai scurt si intr-un mod cat mai eficient sunt obiectivele principale pe care si le propune marca B&T. Se ofera, astfel, clientilor garantia nivelului european de executie a service-ului fiecarui autoturism sau anvelope in parte.

Istoria firmei se intinde pe o perioada de 17 ani, perioada in care utilajele de ultima ora prezentate si utilizate constant cat si personalul calificat, care a fost pus la dispozitia clientilor, a asigurat longevitatea si dezvoltarea acesteia pe intreaga perioada. Acestea sunt, practic, garantia seriozitatii si a eficientei firmei. Pentru a indeplini si din punct de vedere scriptic garantia tuturor celor prezentate de firma, a fost implementat un sistem de management al calitatii planificat si documentat in conformitate cu referentialul ales SR ISO 9001:2001.

Incepand din anul 2000, sectorul principal de activitate al firmei a devenit oferirea unei game cat mai largi de anvelope si servicii pentru rotile autovehiculelor. S-a ridicat nivelul specializarii si standardelor de operare pe acest segment pentru fiecare service al firmei in parte. Drept urmare a extinderii si dezvoltarii conceptului nou implementant, au aparut si in Timisoara doua puncte de distribuire si lucru ce apartin B&T. Un punct de lucru este specializat in montarea anvelopelor, echilibrarea rotilor si vulcanizarea acestora, cu sediul in B-dul B.P. Hasdeu Nr. 1, iar cel de-al doilea este un punct de lucru complex si utilat complet pentru orice tip de servicii destinate rotilor tuturor tipurilor de autovehicule, camioane, tractoare si de uz industrial, cu sediul pe strada Chimistilor nr. 2.

Joburile firmei

Functionar economic
Timisoara
30-06-2011
Axello