Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

B. D. Electro Service S.R.L.

Angajati
5-10
Adresa
Str. Stefan Luchian, 4, Et. 2, Botosani, judet Botosani
Pagina web
www.bdelectro-service.ro

Descrierea firmei

B.D. ELECTRO SERVICE este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1993 oferind servicii la standarde inalte de calitate printr-un colectiv profesionist si serios, format din ingineri, maistri si electricieni avand o pregatire temeinica si o vasta experienta in domeniul instalatiilor electrice.

Oferim servicii profesionale de proiectare, executie, mentenanta si consultanta pentru instalatii electrice de joasa tensiune, sisteme de alarmare si sisteme de control acces.

Pentru ca rezultatul unei colaborari cu noi sa fie in concordanta cu asteptarile dumneavoastra din punct de vedere calitativ, societatea noastra va pune la dispozitie urmatoarele:

•O echipa profesionista, dinamica, deschisa si temeinic pregatita in domeniul instalatiilor electrice, care va sta la dispozitie in orice moment pentru a va satisface cele mai diverse dorinte si necesitati, cu respectarea standardelor, normelor si a legislatiei in vigoare;
•Materiale de calitate;
•Siguranta si rapiditate in executia lucrarilor;
•Consultanta;
•Garantie pentru toata gama de lucrari executate;
•Colaborare permanenta.

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat clientii nostrii sa fie multumiti de serviciile noastre, dorindu-si o colaborare ulterioara cu societatea noastra.

Joburile firmei

Contabil/Economist
Botosani
10-12-2015
Axello