Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

B& C Total Plus 2007

Angajati
5-10
Adresa
Sos.Industriilor, Nr.50, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.confectii-metalice-inox.ro

Descrierea firmei

Compania B&C Total Plus 2007 din Bucuresti are ca obiect principal de activitate comercializarea unei game bogate si variate de confectii metalice si din inox la un raport avantajos calitate-pret.

Acestea, in functie de tipul lor, se pot utiliza intr-o sfera larga de aplicatii, avand convingerea ca durabilitatea si eficienta lor vor fi la nivel maxim.

Spre exemplu, in industria alimentara, dar nu numai, produse ca: hote inox, mese din inox, tavi inox, rafturi si rasteluri din inox, se vor dovedi a fi de o utilitate maxima, avand in vedere faptul ca se pot curata foarte usor, ca sunt extrem de rezistente la zgarieturi, socuri, temperaturi ridicate etc. De asemenea, pe langa aceste produse mai oferim spre vanzare si cosuri de fum, tubulaturi pentru ventilatie sau ghene de gunoi, dar nu numai.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare despre oferta cu care venim in intampinarea voastra, nu ezitati sa ne contactati. Cu promptitudine, eficienta si profesionalism vom satisface chiar si cele mai exigente cerinte!

Joburile firmei

Lacatus sudor
Bucuresti
29-07-2015
Sudor argon
Bucuresti
29-07-2015
Axello