Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Axa Porcelaine Srl

Angajati
51-100
Adresa
Str. Iederei, Nr. 5, Alba Iulia, judet Alba
Pagina web
www.axaporcelaine.ro

Descrierea firmei

Axa Porcelaine Srl a fost fondata in 1991 in Alba Iulia, judetul Alba si este o companie recunoscuta pe plan national pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de articole de portelan, menaj hotelier - farfurii, platouri, cesti de cafea si ornamentale.

Compania are un efectiv de 62 angajati. Avem o bogata experienta atat pe piata din Romania, cat si pe cea internationala.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor.

Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Axa Porcelaine S.R.L..

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

Axa Porcelaine S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Joburile firmei

Axello