Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Axa Industries Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Petru Movila, Nr.16, Piatra Neamt, judet Neamt
Pagina web
www.grupaxa.ro

Descrierea firmei

Axa Industries Srl este o firma cu capital romanesc, cu un personal tanar, dinamic si cu experienta in domeniul instalatiilor, activitate ce se desfasoara intr-o locatie unde poti gasi cu usurinta o solutie pentru proiectul tau, fie ca ai nevoie de o centrala termica si accesorii pentru aceasta, fie ca vrei sa achizitionezi materiale pentru diverse instalatii termice si sanitare.

Daca vrei sa te folosesti de energia regenerabila, energia luminii solare, a vanturilor, a apelor curgatoare, a proceselor biologice si a caldurii geotermale, la noi gasesti panouri solare, fotovoltaice, pompe de caldura si turbine eoliene.

Iti stam la dispozitie nu doar cu larga varietate de produse ci si cu sfaturi si indicatii care te vor ajuta sa faci alegerea cea mai buna pentru necesitatile tale.

Si pentru ca pe primul loc in viziunea noastra este confortul clientilor nostri, am hotarat sa integram in interiorul magazinului nostru un punct de relaxare unde poti servi o cafea cat timp consulti informatiile tehnice ale echipamentelor sau unde poti primi informatii utile din partea consultantilor nostri care iti stau la dispozitie.

Joburile firmei

Gestionar magazin instalatii
Toate orasele
13-11-2019
Axello