Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Avocat Bucuresti - Cabinet Avocat Leonte Oana Madalina

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Apusului, Nr. 27, Sector 6, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.avocat-bucuresti.info

Descrierea firmei

Cabinetul de avocat Leonte Oana Madalina acorda consultanta juridica, asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata in domeniul dreptului civil, muncii, familiei, comercial si societar.

Revendicari imobiliare, anulare acte juridice, succesiuni, evacuari, pretentii, uzucapiuni, partaje, divorturi, incredintare minor, stabilire pensie de intretinere, litigii de munca, recuperare debite prin procedura somatiei de plata.

Redactare si atestare contracte civile si comerciale.

Asistare si reprezentare in activitatile desfasurate la Registrul Comertului, infiintare societati comerciale, dizolvare societati comerciale, cesiune de parti sociale, schimbare sediu, infiintare/radiere puncte de lucru, gazduire sediu social etc.

Consultanta in domeniul dobandirii si instrainarii de imobile, operatiuni de intabulare a drepturilor reale ai alte operatiuni de cadastru, obtinerea certificatului de urbanism si a avizelor, documentatia necesara obtinerii autorizatiei de constructie etc.

Prerogativa noastra principala este profesionalismul, responsabilitatea, calitatea serviciilor, intr-un cuvant stiinta dreptului, totul este pentru client.

Axello